Primàries Sant Cugat seguirà fent política tot i no tenir representació

L'agrupació local serà present als consell de barri i organitzarà actes a la ciutat


  • Comparteix:

Joan Recasens en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Joan Recasens en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Primàries Sant Cugat no llença la tovallola i seguirà fent política malgrat no haver aconseguit representació al plenari. L'agrupació designarà representants per als consells de barri per seguir presents a la vida política de la ciutat i també organitzarà actes al municipi. Així ho acordat la formació en una assemblea aquest dimecres al Casal Torreblanca, en què també ha decidit seguir reunint-se periòdicament. 'Hem vingut per quedar-nos', ha dit Joan Recasens en declaracions a Cugat Mèdia.

'Hem posat la primera pedra i ara continuarem posant la resta', ha reivindicat Recasens, que també ha lamentat que la ciutat tingui 'tinents d'alcalde del 155' en referència al nou govern tripartit de la ciutat.

En aquest sentit, el membre de Primàries també ha explicat que la intenció de la formació és tenir un contacte estret amb els partits independentistes amb representació al ple i, fins i tot, presentar mocions al respecte a través d'aquestes plataformes.













Joan Recasens

Nosaltres seguim. En la campanya electoral ja vam dir que havíem vingut per a quedar-nos. Hem posat la primera pedra i ara continuarem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.