El PP de Sant Cugat passa pàgina de la desfeta i s'arromanga per 'sortir al carrer'

Alejandro Fernández visita Sant Cugat per encoratjar el partir a 'continuar treballant'


Temes relacionats

El PP s'estavella i queda fora de l'Ajuntament (27/mai/19)


  • Comparteix:

Serrano, Benejam, Fernández i el número 2, Alfredo Bergua / Foto: Cugat Mèdia

Serrano, Benejam, Fernández i el número 2, Alfredo Bergua / Foto: Cugat Mèdia

El PP ja ha digerit el cop que va suposar perdre la representació a l'Ajuntament després dels resultats del 26 de maig. L'alcaldable i també president del partit a Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha fet aquest dimarts una roda de premsa per anunciar que es posen a treballar amb força per tornar a entrar al consistori. En l'horitzó parlen del cas d'ERC que va sortir de l'Ajuntament fa vuit anys i que ara té sis regidors. Projectes polítics radicalment oposats, però almenys els populars comparteixen l'optimisme dels qui van resorgir de les cendres.

Per donar-los ànims, la visita del president del PP català, Alejandro Fernández, que en un breu contacte amb la premsa s'ha mostrat convençut que la formació millorarà els resultats en la propera convocatòria electoral. 'Al PP de Sant Cugat li ha passat factura la divisió de la centredreta', ha analitzat Fernández, que ha comparegut acompanyat del president del PP de Barcelona, Dani Serrano, que es perfila com a secretari general de la formació.

Moviments al PP català que, de moment, no tindran eco a les files del PP local. 'No és moment de fer canvis', ha afirmat Benejam, preguntat per Cugat Mèdia per si la formació farà replantejaments després dels mals resultats. 'El partit ja va renovar-se abans de les eleccions amb molta gent que va sumar-se al projecte', ha afegit. I en aquesta línia vol seguir Benejam per recuperar posicions al municipi: vol fer 'més carrer' per explicar un projecte que el 26-M va fregar el 5% necessari per mantenir el regidor al consistori. El portaveu municipal del PP en funcions té quatre anys per davant per revertir resultats i convèncer els que no han confiat en ells a les urnes.




Álvaro Benejam

Fer més feina de carrer és el que farem en el mandat que comença. Esperem que la gent ens doni suport a les properes eleccions.

Alejandro Fernández

Aquí a Sant Cugat s'ha viscut de prop les conseqüències que té la divisió de la centredreta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.