La CUP-PC vol que Sant Cugat tingui un protocol per atendre els menors no acompanyats

Els cupaires presentaran una moció al respecte al ple d'aquest abril

Usuaris del centre de menors Lledoners en una activitat a les Planes / Foto: Localpres

Política

Publicat el 1/abr/19 per Roger Cuartielles

La CUP-PC portarà al ple d'abril una moció per establir a la ciutat un protocol per atendre els menors no acompanyats (MENA) que arriben al territori. Els cupaires volen que des de l'administració es protocolitzin les accions a fer per respondre a l'arribada dels menors i que es millori la coordinació entre el consistori i les entitats que gestionen l'acollida de les persones nouvingudes. A la moció també demanen que la localitat doni suport al programa de mentoria de MENA de la Generalitat i que s'estudiï implantar-lo al municipi, com al centre de menors Els Lledoners.

En declaracions a Cugat.cat, la regidora de la CUP-PC Lourdes Llorente ha explicat que des de la coalició es van assabentar de la iniciativa a àmbit nacional i que van decidir dur-la al municipi. 'S'ha de fer tot el que calgui per ajudar a aquests menors', ha manifestat Llorente.





DECLARACIONS

Lourdes Llorente

Ja havíem llegit amb anteriorat que era possible que s'iniciés aquest pla i ens va semblar una proposta molt interessant, sobretot tenint en compte que hi ha un centre de menors a la ciutat i que cal iniciatives per ajudar aquests joves.

Your browser doesn’t support HTML5 audio