La sala de concerts, una de les condicions d'ERC-MES per facilitar l'aprovació dels pressupostos

El Jovent Republicà reclama garanties per a què l'espai respongui a les necessitats d'entitats i grups locals


Temes relacionats

La licitació per a la Sala Polivalent serà a finals d'any (25/ago/18)


  • Comparteix:

El Jovent Republicà ha presentat el seu parer en roda de premsa / Foto: Cugat.cat

El Jovent Republicà ha presentat el seu parer en roda de premsa / Foto: Cugat.cat

El Jovent Republicà exigeix garanties, en forma de dos informes tècnics, per a què la futura sala polivalent respongui a la reivindicació històrica d'entitats i grups locals. Tot i que assegura que l'actual projecte per adequar la part de dalt de l'edifici dels Cinemes Sant Cugat 'no és el que voldrien', garantir que aquest espai 'acabi sent una sala de concerts' és una de les claus per 'facilitar l'aprovació dels pressupostos municipals.

En concret, el grup polític reclama un informe de les possibilitats funcionals de l'espai i un de fonomètric perquè s'hi puguin fer concerts de tot tipus encara que hi hagi projeccions de cinema a la planta inferior o un espectacle al Teatre-Auditori. El regidor d'ERC-MES, Èric Gómez, ha explicat que no volen 'que sigui un equipament més' ni 'una sala B del Teatre-Auditori', sinó un espai 'que respongui a les necessitats històriques de les entitats i grups locals'.

En aquest sentit, el membre de Jovent Republicà Jaume Uguet ha recordat que aquesta 'anhelada' sala de concerts ja la incloïa el Pla local de Joventut del 2006. Uguet assegura que la seva gestió per parts dels diversos governs ha estat d''incompliment rere incompliment' i lamenta que més de 12 anys després, la sala de concerts 'no és una realitat'.

Els republicans demanen dos informes tècnics que garanteixin que l'espai sigui 'una sala de concerts que pugui incorporar altres actes i no una sala polivalent on de tant en tant s'hi faci algun concert'. Aquests estudis, segons Gómez, són una de les condicions per 'facilitar' l'aprovació dels pressupostos d'aquest any. Gómez assegura que 'estem en un context positiu' per a què 'la negociació arribi a bon port'. Tot plegat per convertir-la en un espai gestionat amb la participació d'entitats i associacions juvenils i grups locals i no en un cas com l'antiga sala Hoboken i actual Teatre, reconvertit en discoteca.




Jaume Uguet

Hem de lamentar un cop més que, tot i constar als acords pressupostaris, al febrer de 2019, 12 anys després del Pla local de Joventut, la sala de concerts no és una realitat.

Èric Gómez

Nosaltres no arribarem a cap acord respecte la sala de concerts si no tenim les garanties que respongui a les demandes històriques. Tenint en compte l'històric d'incompliments, ens veiem obligats a demanar informes de caire tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.