ERC estrena un procés participatiu on-line amb què elaborar el seu programa electoral

ERC ha presentat la campanya sota el lema 'Idees per a Sant Cugat'

Política

Publicat el 2/oct/18 per Eva Garrido

La secció local d'ERC impulsa un procés participatiu 'online' perquè els ciutadans de Sant Cugat puguin aportar-hi propostes per elaborar el seu programa electoral per les municipals d'aquest maig. La iniciativa s'acompanyarà de trobades amb els veïns, les entitats, associacions i altres personalitats que puguin donar el seu punt de vista sobre les necessitats de la ciutat. La portaveu d'ERC, Mireia Ingla, qui serà presentada oficialment com a candidata a l'alcaldia de Sant Cugat dimarts que ve, ha remarcat que obrir un procés digital permet apropar-se molt més a la ciutadania.

Els usuaris que vulguin fer ús d'aquesta eina trobaran que la plana principal està dividida en diverses temàtiques com l'habitatge, la sostenibilitat, la cultura i el transport i la mobilitat. Els blocs estan oberts a què tothom hi posi la seva proposta i interactuï en les ja publicades. L'objectiu dels republicans és portar els plantejaments recollits a través de la web a les trobades físiques amb els ciutadans.

Trobades amb els ciutadans
Les trobades presencials s'han plantejat des de tres punts de vista: reunions amb els veïns, amb entitats, associacions i personalitats destacades de la ciutat com, per exemple, exmembres dels equips de govern o tècnics municipals. També es posarà èmfasi als barris i les centralitats de Sant Cugat per conèixer de ben a prop les seves carències. Amb tot això s'elaborarà el programa electoral per les municipals.

La plana web començarà a funcionar abans que acabi la setmana i la presentació oficial serà el proper dimarts, a la plaça de Barcelona, on també es farà oficial la candidatura de Mireia Ingla com a cap de llista.



DECLARACIONS

Mireia Ingla

Hi haurà molta gent que se sentirà interpel·lada per fer-ho via 'online', però després hi haurà gent que potser se sent més interpel·lada quan parlem de la seva entitat, per això hem fet aquests diferents nivells de participació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio