El PP acusa Fortuny de governar només per als independentistes i excloure altres pensaments

El protaveu del PP, Álvaro Benejam, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Política

Publicat el 11/set/18 per Mar Castro

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, acusa l'alcaldessa, Carmela Fortuny de 'governar només per als independentistes' i d'acabar 'excloent' del seu discurs i la seva acció de govern ciutadans que tenen altres maneres de pensar i que, a part de catalans, també se senten espanyols. Els populars han emès un comunicat durant la Diada per explicar que consideren Fortuny 'incapacitada' per seguir al front de l'alcaldia de Sant Cugat.

Segons Benejam, l'actitud de Fortuny amb l'independentisme és 'impropi' d'una alcaldessa i critica que encapçali marxes, com la de torxes d'aquest dilluns, on, considera, estan impregnades de 'totalitarisme i supremacisme'.

Álvaro Benejam

El que fa amb la seva actitud independentista és posar-nos a nosaltres contra les cordes com a ciutadans. Al final el que nosaltres ens sentim és exclosos d'aquesta pluralitat de la societat que hauria d'imperar i el que fa ella és governar de cara a l'independentisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PP demana a Fortuny que es mantingui al marge de manifestacions partidistes i faci un pas al costat i deixi l'alcaldia en mans d'una altra persona que sàpiga 'respectar els principis d'objectivitat i neutralitat institucional'.