El PSC tanca el curs polític amb regust 'agredolç'


Temes relacionats

El PDeCAT-Demòcrates tanca el curs satisfet amb la feina feta i amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia (30/jul/18)

Carmela Fortuny és la nova alcaldessa de Sant Cugat ( 7/jun/18)

El PSC anuncia el trencament 'definitiu' amb el PDeCAT i lamenta 'manca de lideratge' del govern (12/abr/18)


  • Comparteix:

El portaveu socialista, Pere Soler / Foto: Localpres

El portaveu socialista, Pere Soler / Foto: Localpres

El PSC tanca el curs polític amb un regust 'agredolç' en un any marcat per la seva sortida de l'equip de govern a finals de l'any passat, tot i que el grup valora la feina feta en les àrees d'Ocupació i Polítiques Comarcals, que va ocupar el portaveu i únic regidor, Pere Soler. Precisament, Soler destaca la capacitat d'influència que han tingut els socialistes aquest mandat, també des de l'oposició, tot i haver obtingut fa quatre anys els pitjors resultats de la història de la formació a la ciutat.

El portaveu socialista es marca com a objectius seguir treballant en aquesta influència del PSC en la política municipal amb la vista posada a ser decisiu en l'aritmètica que sorgeixi de les eleccions municipals de l'any vinent. Això sí, ha remarcat, 'sense cridar i amb el tarannà del PSC' amb un treball 'poc visible però efectiu'. Tot plegat amb l'objectiu de convertir el partit en una força central de nou. Soler també ha defensat la tasca feta al govern municipal, tot i que ha lamentat que alguns projectes s'hagin aturat amb la seva sortida.

Pere Soler

Ha posat aquestes bases, però el fet de no poder continuar la tasca et queda la sensació que ho hem intentat i es van veure resultats però hi han qüestions que han quedat aturades.


El portaveu de la formació ha lamentat també el canvi en el 'tarannà' que ha comportat la marxa de Mercè Conesa i l'arribada a l'alcaldia de Carmela Fortuny. Segons Soler, les primeres decisions de la nova alcaldessa 'deixen moltes incògnites' i ha posat en dubte també la idoneïtat del nou cartipàs després de la sortida de Damià Calvet. Per al portaveu socialista, el nou govern ha posat la ciutat en segon pla.

Pere Soler

Per nosaltres la ciutat ha passat a un segon terme i per nosaltres el que interessa el govern és la tasca processista, que no ajuda a la cohesió de la ciutat i a apaivagar els ànims encesos.


Soler ha alertat que estaran 'molt atents' a com s'utilitzen els mitjans i els recursos públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.