El 'sopar groc' en favor de l'ACDC arriba aquest dijous a Sant Cugat amb les 500 places exhaurides

Cartell de la proposta

Política

Publicat el 31/mai/18 per O Petit / M González

La plaça de Barcelona acull aquest dijous el 'sopar groc' solidari en favor de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), entitat creada per les famílies dels dirigents independentistes a la presó o a l'exili. En pocs dies es van exhaurir les 500 places disponibles, però els organitzadors han obert una fila zero perquè es puguin seguir fent aportacions a través de tiquets de 50 euros, el preu del sopar. L'acte, que té el suport d'Òmnium, l'ANC, ADIC Sant Cugat i #FreeRomeva, tindrà la participació de familiars dels presos i començarà a dos quarts de nou del vespre.

Els tiquets solidaris de la fila zero es poden adquirir als establiments La Fata, Cal Crispín i Gerd. La idea de fer un 'sopar groc' va sorgir al restaurant Semproniana d'Ada Parellada al mes de gener, i des de llavors desenes de poblacions s'hi han sumat.

Aquest divendres, a més, tindrà lloc el concert solidari que organitza la campanya #FreeRomeva i amb un cartell amb noms com Gossos, Gerard Quintana i Josep Thió, Joan Dausà i la Companyia Elèctrica Dharma, entre d'altres. L'acte, que estarà presentat per l'actor Joel Joan i la periodista santcugatenca Marina Romero, tindrà lloc aquest divendres al parc de Ramon Barnils, a partir de dos quarts de set de la tarda.