Resultats definitius a Sant Cugat de l'1-O: participació de 54,8% i es confirma el 88% del 'sí'


  • Comparteix:

Una de les cues que es van veure el 1-O a Sant Cugat

Una de les cues que es van veure el 1-O a Sant Cugat

El govern ha entrat aquest divendres a la tarda a registre les dades definitives del referèndum de l'1-O de diumenge passat en què Sant Cugat va registrar una participació del 54,8%. Els resultats donen la victòria al 'sí' amb un 88,3%, mentre que el 'no' reuneix el 7,6% de les paperetes. Els vots en blanc han suposat el 2,9% dels vots, mentre que els nul han sumat l'1%. En nombres absoluts a Sant Cugat van votar 32.805 persones sobre un cens de 59.826.

En xifres, els vots vàlids van ser 32.805 i els nuls, 337. El 'sí' va reunir 28.985 vots, el 'no' va sumar 2.507 paperetes i el vot en blanc va ser l'opció de 976 persones. A àmbit comarcal, Sant Cugat se situa com la tercera ciutat amb més participació, després de Sabadell i Terrassa. En quart lloc està Cerdanyola, seguida de Rubí, Sant Quirze, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.

La Generalitat ha traslladat els resultats definitius en la seva qualitat d’Administració Electoral de Catalunya. La comunicació s’ha fet mitjançant una carta signada pel vicepresident, Oriol Junqueras; el conseller de la Presidència i portaveu del govern, Jordi Turull; i el conseller de Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva.

Les dades fetes públiques per la Generalitat confirmen els resultats oferts diumenge per l'Ajuntament en percentatges de vot. L'única variació està en la xifra absoluta de participació ja que el consistori va comptabilitzar 34.029 persones, mentre que les dades de la Generalitat situen la xifra en 32.805.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.