El col·lectiu Comitè de Defensa de la República es presenta avui a la Plaça del Rei de Sant Cugat

El col·lectiu santcugatenc engega una campanya a favor del 'Sí' al referèndum de l'1 d'octubre

Política

Publicat el 9/set/17 per Oriol Petit

El Comitè de Defensa de la República organitza aquest dissabte un sopar popular de presentació que servirà també per engegar una campanya popular a favor del Sí al referèndum de l'1 d'octubre. A partir de dos quarts de nou del vespre, a la plaça del Rei de Sant Cugat, es farà un sopar amenitzat amb la música del grup local Pubilles Ninja, a més d'un acte polític amb la participació de la regidora de Crida per Sabadell Míriam Ferràndiz i el membre de sindicat de llogaters i de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) Julià Mestieri.

Després del sopar, a partir de dos quarts d'onze de la nit, es tancarà la festa amb els concerts dels també santcugatencs Zapato y Cordón i Dröpools.

El Comitè de Defensa de la República és un col·lectiu que va néixer l'abril passat a partir de la inquietud d'un grup de ciutadans amb diferents sensibilitats en l'esquerra favorable al referèndum d'autodeterminació de Catalunya. L’objectiu de la campanya que es durà a terme fins l'1 d'octubre és estimular el vot al 'Sí' des d’una perspectiva d’esquerres. L'ideari del col·lectiu persegueix la construcció d'una república feminista, justa, sobirana i solidària.