120 militants santcugatencs del PSC, cridats a votar aquest diumenge a les primàries del PSOE


  • Comparteix:

Un moment del debat / Foto: Cedida

Un moment del debat / Foto: Cedida

Uns 120 militants del PSC a Sant Cugat estan cridats a participar en la votació de les primàries del PSOE d'aquest diumenge que decidiran entre Pedro Sánchez, Susana Díaz i Patxi López per ocupar la secretaria general. Els membres del partit han pogut escoltar aquest dimarts en un debat només per a militants les propostes de les tres candidatures amb representants de cadascuna. Els socialistes santcugatencs podran emetre el seu vot al número 1-3 del carrer de Francesc Moragas, a tocar de la plaça de Quatre Cantons.

Amb el debat organitzat per l'agrupació local del PSC s'han posat sobre la taula els detalls de cadascuna de les candidatures. David Donaire ha defensat la proposta de Patxi López, Joaquín Fernández la de Susana Díaz i Joan Ferran la de Pedro Sánchez.

Donaire/Fernández/Ferran

Defensem Patxi López perquè el PSOE no pot ser la crossa del PP ni buscar un pacte cec amb Podem. / Susana Díaz és la persona que pot liderar el partit i guanyar la dreta. / Pedro Sánchez implica una nova època, un nou partit.


El primer secretari del PSC, Pere Soler, ha fet una crida a la participació als comicis interns de diumenge i ha explicat que pot donar-se el cas que militants de fora de Sant Cugat votin a la ciutat.

Pere Soler

És possible que hi hagi vot que vingui d'agrupacions de fora de Sant Cugat. Instarem fins diumenge la gent perquè vingui a votar.


Pel que fa al nombre de militants cridats a les urnes, Soler ha explicat que són menys del total a la ciutat perquè la votació es fa sota els criteris del PSOE, no del PSC. Així, en aquest cas concret, hi ha requisits per exercir el dret a vot que la resta de membres no compleixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.