Sant Cugat demana a la Generalitat millorar la seguretat viària de la Rabassada


  • Comparteix:

Un tram de la Rabassada entre Sant Cugat i Barcelona

Un tram de la Rabassada entre Sant Cugat i Barcelona

Sant Cugat insta la Generalitat a prendre les mesures necessàries per millorar la seguretat viària de la Rabassada, el quart tram de la xarxa viària de Catalunya amb més risc d'accident, segons l'informe EuroRAP del RACC del 2012-2015. La demanda és fruit d'una moció de PDeCAT-Demòcrates aprovada aquest dilluns al ple que també reclama a la Generalitat col·locar elements de separació de sentits en alguns trams per evitar o dificultar la invasió del carril contrari i minimitzar els xocs frontals i frontals-laterals, entre d'altres.

ESCOLTA-HO

La moció també demana a Territori i Sostenibilitat que s'inclogui el tram de la Rabassada en el pla de millora de la seguretat que té previst el departament. També que 'contempli prohibir l'avançament entre vehicles de motor', una mesura amb la qual no estava d'acord el PP, que hi ha votat en contra en una votació separada.

La resta de grups hi ha donat suport. No obstant això, C's, la CUP-PC i ICV-EUiA 'no han entès' la necessitat de PDeCAT de portar la proposta al ple quan ja estan en converses amb la Generalitat. Ho han verbalitzat el regidor cupaire Ramon Piqué i la portaveu de PDeCAT-Demòcrates, Cristina Paraira.

Ramon Piqué / Cristina Paraira

No hi ha res que ens impedeixi donar-hi suport però ens crida l'atenció que sigui en format moció. De fet ens hem pensat que tenien problemes amb la conselleria. / Jo a vegades també em pregunto per què presenten algunes mocions i no dic res. Vostès diuen que hi tenen dret. Nosaltres també.


El regidor no adscrit també ha votat a favor del text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.