ERC presentarà a la comissió de Foment una proposta per actuar contra el soroll de l'AP7 a Mas Gener

L'acte d'ERC-MES s'ha fet al carrer Guadalajara

Política

Publicat el 28/nov/16 per Albert Prat

El grup d'ERC al Congrés presentarà aquest dimecres una proposició no de llei a la comissió de Foment per instar el govern espanyol a prendre mesures per pal·liar el soroll provinent de l'AP7 al pas per Mas Gener. El text es debatrà aquest dimecres i ERC l'ha presentat en un acte al carrer de Guadalajara, a tocar de l'autopista, amb la portaveu republicana a la comissió de Foment, Teresa Jordà.

La proposta demana reelaborar el mapa estratègic de soroll a l'AP7 abans d'acabar el primer trimestre del 2017, desenvolupar les mesures que siguin necessàries per minimitzar el soroll provocat per l'autopista i incorporar als pressupostos generals de l'estat, que s'han de presentar el gener, la partida per tirar-les endavant.

Jordà s'ha mostrat esperançada que la proposta prosperarà.

Teresa Jordà

Ens correspon als càrrecs electes batallar perquè s'aprovi. La nova aritmètica parlamentària pot fer que s'aprovi i més si hi ha l'Ajuntament i els grups municipals darrere.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els representants republicans han assenyalat que també es plantegen presentar una esmena als pressupostos generals de l'estat si finalment no inclouen la partida.