La regulació dels clubs cannàbics, la lluita contra la sida i les pràctiques militars a Collserola, a la junta de l'EMD


  • Comparteix:

Anterior junta de veïns de Valldoreix

Anterior junta de veïns de Valldoreix

La regulació dels clubs cannàbics i la contractació d'energia 100% renovable a les instal·lacions esportives de Valldoreix són alguns dels temes que tractarà la junta de veïns de l'EMD d'aquest dijous a les vuit del vespre. Altres mocions a debatre tenen a veure amb la lluita contra la sida, el rebuig a les pràctiques militars a Collserola i el tancament dels perímetres als parcs infantils públics. La sessió també tractarà la modificació de l'horari de les juntes, com també s'està estudiant a Sant Cugat amb els plens.

El grup de C’s presenta una proposta per regular, mitjançant una ordenança, la ubicació dels clubs de cannàbics i les condicions d’exercici de la seva activitat a Valldoreix. A més, també porta una moció per tancar el perímetre dels parcs infantils públics de Valldoreix.

Una moció dels grups de la CUP-PC i ERC-MES planteja la possibilitat de contractar electricitat a les instal·lacions municipals amb energia 100% renovable per fomentar el canvi de model energètic i la lluita contra la pobresa energètica.

Els republicans presenten un altre text per lluitar contra la sida i fer front a l’estigma i la discriminació relacionats a l’epidèmia. El grup d'ERC-MES també vol declarar Valldoreix territori de cultura de pau i lliure de pràctiques militars i de rebuig a les pràctiques militars al Parc de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.