Les JERC de Sant Cugat renoven l'executiva però mantenen Lluc Cahís al capdavant


  • Comparteix:

Foto: JERC Sant Cugat

Foto: JERC Sant Cugat

Les JERC de Sant Cugat han renovat la junta executiva però mantenen Lluc Cahís com a portaveu del grup. L'equip, que s'actualitza anualment, combina membres del curs anterior amb persones noves. Aprofitant que 'la militància de la formació s'ha triplicat en els darrers dos anys', la junta s'ha plantejat arribar a nous espais, com l'esportiu. El grup pretén 'reforçar l'activitat al carrer, oferint xerrades i formacions obertes a tothom o organitzar alguna festa d'envergadura'.

Ainhoa Miró (Organització), Maria José Hernández (Finances), Èric Gómez (Política Municipal), Gina Cahís (Coordinació Interna) i Jofre Torner (Imatge i Comunicació) repeteixen al comitè, mentre que David Rivero (Activisme), Eli Escoda (Consciència Feminista) i Jaume Huguet (representant al Consell Nacional) s'hi incorporen per primera vegada.

Cahís ha explicat els objectius principals del curs polític.

Lluc Cahís

Volem guanyar presència als carrers i consolidar-nos com a referent polític a Sant Cugat i continuar creixent en nombre de militàncies i en espais.


Les JERC Sant Cugat tenen una trentena de militants actius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.