L'oposiciķ de Valldoreix demanarā la revisiķ del canvi del PGM i limitar cārrecs i mandats a la junta de veīns

Junta de veīns de l'EMD

Política

Publicat el 19/mai/16 per Sílvia González

La CUP-PC, ERC-MES i C's presenten aquest dijous una mociķ a la junta de veīns de l'EMD per solˇlicitar la revisiķ d'ofici de la modificaciķ del PGM de Valldoreix i altres zones, que ha comportat l'anunci de demanda contra l'Ajuntament per presumptes irregularitats urbanístiques. La sessiķ, que tindrā lloc a les vuit del vespre a l'EMD, també atendrā una altra mociķ de l'oposiciķ per limitar l'acumulaciķ de cārrecs i de mandats dels cārrecs electes del govern.

Igual que a Sant Cugat, l'oposiciķ també aborda la via política per demanar resoldre alguns dubtes sobre el planejament modificat a Valldoreix i altres āmbits. La via judicial estā encapįalada per l'anunci de contenciķs-administratiu fet per l'Associaciķ de Veīns i Veīnes Progressistes de Valldoreix, Gent x Valldoreix, ICV, MES, el PSC, la CUP i Procés Constituent, amb el suport de Mou-te per Valldoreix, ERC, C's i el PP.

Una altra mociķ que tractarā la junta d'aquest dijous serā la de CiU-Actuem, la CUP-PC i ERC-MES per rebutjar l'anulˇlaciķ dels articles que ha fet el Tribunal Constitucional (TC) sobre la llei d'emergčncia social. La junta també presentarā la mociķ institucional, original de C's, per assolir la correcta senyalitzaciķ a Valldoreix. Una altra mociķ serā la de la CUP-PC, ERC-MES i C's per a l'equiparaciķ del bitllet senzill del bus urbā.

La junta també tractarā la renúncia del vocal de CiU-Actuem, Xavier Gavaldā, i l'anunci del seu substitut.