El PSC reclama tenir presents els treballadors de Ferrovial a Delphi en les negociacions

Els treballadors de Ferrovial estan subcontractats a la planta de Delphi de Sant Cugat

Política

Publicat el 23/mar/16 per Josep Gimeno / Sergio Morales

El PSC reclama que es tinguin presents els treballadors de Ferrovial a Delphi de Sant Cugat en el procés de negociació del futur de la planta de la nostra ciutat. Són una norantena d'empleats subcontractats que s'encarreguen de la neteja i el manteniment de la maquinària de Delphi.

Els treballadors de Ferrovial van mostrar la setmana passada la preocupació per la seva situació laboral, ja que asseguren que no se'ls té en compte en les negociacions ni es preveu una solució en cas de tancament definitu de la planta. El portaveu del PSC, Pere Soler, ha expressat el suport a aquest col·lectiu.

Pere Soler

Mostrem el suport als treballadors de Ferrovial, perquè són una peça clau. Si hi ha una reindustrialització, cal tenir present que caldrà quedar-se amb treballadors de Ferrovial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest dijous els treballadors de la companyia subcontractats a Delphi han anunciat que, si no es posa fil a l'agulla a la seva situació, faran vaga a partir de dimarts vinent. La data coincideix amb el dia que Delphi presentarà l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) sobre els 540 empleats contractats.