Fortuny respon a Ciutadans que la versió trilingüe de la web del Teatre-Auditori ja estava prevista

Actual web del Teatre-Auditori

Polķtica

Publicat el 18/mar/16 per Alba Triadó

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, respon a Ciutadans que la versió trilingüe de la web del Teatre-Auditori estą prevista en el disseny de la pągina de l'equipament municipal que s'estrenarą al setembre. Fortuny remarca que la inclusió del castellą i l'anglčs ja estava contemplada abans de la petició del grup municipal i que s'estą treballant des de fa mesos.

Fortuny ha explicat a Cugat.cat que la renovació de la pągina suposarą una millora en temes de disseny, xarxes socials, posicionament i accessibilitat, fet que suposa la incorporació de la versió en castellą i anglčs, com ja tenen les webs de l'Ajuntament, Promusa i l'Oficina Jove.

Carmela Fortuny

Qualsevol programació no es pot decidir d'un dia per l'altre. Aixņ no és una resposta al posicionament de Ciutadans sinó que és un tema que fa mesos que treballem. La web del Teatre-Auditori es va crear al 2008 i ara requereix una sacsejada.

Your browser doesnā€™t support HTML5 audio



Entre juny i juliol es farą una fase de proves del nou web del Teatre-Auditori, perņ no serą fins al setembre quan s'estreni la versió definitiva coincidint amb la presentació de la nova programació de l'equipament cultural.