L'oposició, prudent per l'explicació de Conesa pel complex esportiu de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge del projecte

Imatge del projecte

L'oposició s'ha mostrat prudent davant les explicacions de l'equip de govern sobre les informacions que vinculen l'adjudicació del complex esportiu de Mira-sol amb el presumpte cobrament de comissions per part de CDC. Els portaveus dels grups polítics han posat en valor l'exercici de transparència fet per l'Ajuntament i esperen que no es relacioni més el nom de Sant Cugat amb presumptes cobraments il·legals.

La portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha explicat que han rebut una informació molt completa i que ara caldrà destriar amb 'els indicis' que apunten cap a pagaments a sectors propers a CDC.

Núria Gibert

No em vull precipitar. Tenim informació tècnica molt completa, però ens trobem uns indicis que apunten a uns ingressos cap a una fundació de CDC. No vol dir que es fes res des de l'Ajuntament. Això hem de destriar.


C's també s'acull a la prudència i a una anàlisi més acurada de la informació rebuda. El regidor Sergio Blázquez considera que cal creuar la versió donada per l'equip de govern.

Sergio Blázquez

Estem satisfets per la informació rebuda però cal mirar-la amb detall per veure si l'explicació s'ajusta als documents. Hem de ser prudents.


La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha agraït l'aportació d'informació i considera que, des del punt de vista polític com tècnic, les explicacions han estat satisfactòries.

Mireia Ingla

Estem satisfets per les explicacions i la documentació. Des del punt de vista polític i tècnic les explicacions ens satisfan.


Des d'ICV-EUiA, la portaveu Roser Casamitjana no ha fet valoracions més enllà de les explicacions rebudes a l'espera d'analitzar la informació.

Roser Casamitjana

Hem tret en clar els tràmits fets des de l'Ajuntament. La resta són supòsits que no m'atreviria a fer.


El portaveu del PSC, Pere Soler, lamenta la repetició de casos de suposat finançament irregular i que aquests esquitxin els dos darrers alcaldes de la ciutat. Soler sospita que poden sortir més situacions similars.

Pere Soler

Sobta que amb poc temps hi hagi hagut tants casos de pressumpte finançament irregular de CDC i sobta que en tots ells hi apareguin Lluís Recoder i Mercè Conesa. Tenim la sensació que això no s'acaba aquí.


El portaveu del PP, Álvaro Benejam, agraeix la informació i explicacions rebudes. No obstant això, mostra la seva sorpresa pel fet que les empreses que optaven al concurs donessin fons a entitats properes a CDC.

Álvaro Benejam

És difícil treure res en clar. Tenim molta informació, però és estrany que les empreses licitants fessin donacions a fundacions de CDC.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat la responsable de donar les explicacions a la junta de portaveus extraordinària celebrada aquest dimarts a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.