Primera junta de veïns de l'EMD del curs polític

Moment de l'última junta de veïns

Política

Publicat el 24/set/15 per Sílvia González

Valldoreix treballarà en la resolució dels episodis de contaminació del torrent de Saladrigues i en la neteja de les rieres del territori a través d'una moció de la CUP-PC, ERC-MES i C's que esdevindrà institucional. La sessió, que tindrà lloc a l'EMD a les vuit del vespre, enceta el curs polític amb altres mocions com la de CiU-Actuem, ERC-MES i C's en suport a les persones refugiades, i la demanda que l'EMD exerceixi la sobirania fiscal per part d'ERC-MES, CiU i la CUP-PC.

La primera junta de veïns del nou curs ve marcada per una important presència de mocions per part dels grups polítics. L'única institucional de l'ordre del dia és la referent a la protecció mediambiental del torrent de Saladrigues i la neteja de les rieres de Valldoreix.

Igual que Sant Cugat, el territori també mostrarà el seu compromís amb Síria amb un text signat per l'equip de govern, ERC-MES i C's. Les tres formacions portaran a aprovació una moció de C's per augmentar els efectius policials, signar un conveni amb Sant Cugat que concreti els serveis en seguretat i demanar que l'EMD pugui nomenar un representant al Consell de Seguretat Municipal.

ERC-MES proposarà crear un equipament autogestionat pel jovent i també, amb CiU-Actuem i la CUP-PC, demandarà que l'entitat municipal exerceixi la sobirania fiscal.

L'audiència pública serà a les set de la tarda.