Raül Romeva, responsable de campanya d'Òmnium de cara al 27S

Romeva, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 18/jun/15 per Anc

El santcugatenc Raül Romeva assumeix la direcció de la campanya d'Òmnium Cultural que, juntament amb l'ANC, té l'objectiu de preparar el camí per a la Diada i les eleccions del 27S. La campanya 'On tot comença', que està dividida en quatre activitats principals, se centrarà sobretot en copsar els dubtes dels indecisos amb relació a la independència

La campanya està dividida en quatre projectes principals: 'vot a vot', '10 +', la campanya d'estiu i la mobilització tradicional de la Diada, enguany a la Meridiana de Barcelona.

Pel que fa a la campanya 'vot a vot', es vol recollir tots els dubtes que tinguin els ciutadans sobre la independència. El projecte '10 +' té com a missió que els voluntaris mantinguin una conversa presencial amb almenys 10 persones per convèncer-les dels beneficis de la independència.

Respecte la campanya d'estiu, la intenció dels organitzadors és celebrar 10 actes arreu del territori. Finalment, per la Diada, es durà a terme la tradicional manifestació sobiranista, aquesta vegada a la Meridiana de Barcelona, on confluiran els 10 eixos de la campanya d'estiu.