Villaseñor, elegit membre de l'equip directiu de Moviment Catalunya

Imatge d'arxiu de Ferran Villaseñor

Política

Publicat el 8/set/14 per Anna González

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha entrat a formar part de l'equip directiu de Moviment Catalunya. L'associació política ha aprovat aquest dissabte els seus òrgans de funcionament, que inclouen l'equip directiu format per 15 persones, el consell polític format per una cinquantena i quatre portaveus, a més de l'assemblea general.

El portaveu i alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ja formava part de la comissió gestora de Moviment Catalunya. Ara, s'incorpora al seu òrgan executiu, que ha estat elegit per unanimitat. La constitució de l'associació incorpora al seu consell polític noms socialistes com Montserrat Tura, Antoni Castells i Joaquim Nadal. A més, Núria Ventura, Marina Geli i Jordi Martí són portaveus, als quals s'afegirà un més que sorgirà de l'àmbit territorial.

Villaseñor ha explicat que Moviment Catalunya és una associació que defensa el socialisme, el catalanisme i el dret a decidir des de l'autonomia local.

Ferran Villaseñor

El que té Moviment Catalunya és que té un gran respecte per l'autonomia local. No hi ha directrius i a cada municipi es decidirà què fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De fet, Villaseñor dóna suport a la V que tindrà lloc l'Onze de Setembre a Barcelona i està inscrit en el tram 4.