Ens enfonsem


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 14/abr/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Per sort, Sant Cugat no és un lloc on abundin les catàstrofes naturals. La més propera va ser la rierada del 62 de Rubí, justament ara fa 50 anys. La setmana passada va haver-hi un petit terratrèmol al Maresme, però a la nostra ciutat res de res. Ni tan sols, accidents greus.

Aquests dies fa 100 anys de la tragèdia del Titanic, un aniversari que la gent celebra amb tot el glamur que es mereix un fet històric tan especial: a part de la reestrena - ara en tres dimensions- de la pel·lícula de James Cameron, per poder reviure l'escena real surten dos vaixells, un del lloc de partida i l'altre del lloc de destinació, i es trobaran al punt exacte on van succeir els fets. I al bitllet per anar-hi costa al voltant de 500 dòlars de mitjana.

Per tant, el viatge per recordar aquell drama no és a l'abast de tothom, sobretot ara que moltes famílies s'enfonsen i que molta gent no pot comprar una tele per poder veure com salpen els nous vaixells. Com a mínim, podrien destinar una part dels beneficis als pobres.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.