La Carpa celebra el seu aniversari amb un concert de Mikel Erentxun amb entrades gratuïtes per a Cugat.cat


  • Comparteix:

Mikel Erentxun actua aquest dissabte a la nit a La Carpa. El concert de l'ex-vocalista de Duncan Dhu s'emmarca en els actes de celebració del dotzè aniversari del recinte. Cugat.cat regala 15 entrades dobles per assistir al concert.

La Carpa celebra el seu aniversari amb diverses activitats. Aquest divendres se sortejarà un cotxe Peugeot 107. Els números per participar en el sorteig es poden adquirir al mateix recinte de La Carpa.

Dissabte arribarà el torn de la música amb el concert de Mikel Erentxun, que començarà a dos quarts d'una de la matinada. El cap de comunicació de La Carpa, Ferran Ochoteco, explica per què van decidir portar Mikel Erentxun.

Ferran Ochoteco

Hem portat Mikel Erentxun perquè ha tret un cd nou i està fent una gira. És un cantant de renom a l'alçada de l'aniversari de La Carpa.


De fet, La Carpa té previst continuar amb actuacions d'aquest tipus en el futur per obrir el ventall de públic assistent. Ho explica Ochoteco.

Ferran Ochoteco

La intenció és fer que La Carpa sigui una sala on puguin entrar estils diferents de públic. De fet, volem obrir-nos també al Vallès i Barcelona i que la gent ens conegui com una gran sala que s'actualitza constantment.


Tot i que l'actuació és privada per a convidats especials de La Carpa, Cugat.cat regala 15 entrades dobles per assistir al concert. Només cal trucar als números de telèfon 93 675 15 87 o 93 675 15 88 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça musicals@cugat.cat, amb les dades personals i el telèfon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.