L'equip de govern ajorna la construcció de la nova comissaria de la Policia Local

La Policia no disposarà de nova comissaria durant aquest mandat

Municipal

Publicat el 22/feb/10 per Marc Sala

La construcció de la nova comissaria de la Policia Local s'ajorna a causa de la restricció pressupostària i un ritme de creixement urbà inferior a l'esperat. Ho ha anunciat a Cugat.cat el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell. El projecte preveia que el nou equipament s'iniciés enguany però la situació econòmica ha obligat a redefinir les prioritats de l'àrea de Seguretat Ciutadana. Tot i això, l'emplaçament de la futura comissaria es manté al barri de Volpelleres.

Xavier Martorell ha explicat que el projecte no s'executarà durant aquest mandat. El titular de Seguretat Ciutadana ha explicat els motius de l'ajornament en una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Martorell

La restricció pressupostària i un menor creixement de l'esperat han fet variar les prioritats i en aquest mandat no construirem la nova comissaria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i això, la Policia Local continuarà reforçat la dotació de personal del cos. Martorell ha anunciat que properament s'obrirà una nova convocatòria de places de sergents, caporals i agents.