El CEIP la Floresta estrena el nou aïllament acústic del menjador infantil

Municipal

Publicat el 7/mar/07 per Adria Claramunt

El menjador infantil del CEIP la Floresta disposa des de fa uns dies d'un nou sostre amb aïllament acústic. L'obra, d'un cost de 13.000 euros, ha estat totalment assumida per l'Ajuntament perquè el departament d'Educació no l'ha considerat prioritària. El consistori confia que la Generalitat ho compensi fent-se càrrec del 100% de les obres del menjador de grans, ja que també necessita l'aïllament.

Després de fer una inspecció sonomètrica, l'Ajuntament va considerar prioritàries les obres i va decidir assumir-les íntegrament, tot i que només n'hauria de pagar un 25% segons la legislació actual.

Es tractava de fer front a una situació crítica, segons la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé.

Àngels Solé

La rehabilitació la tenia que fer en gran mesura Educació però no ho va prioritzar. Llavors vam decidir de fer-ho nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El consistori confia que el departament d'Educació es faci ara càrrec de les obres d'aïllament acústic del menjador dels alumnes més grans. Aquesta actuació és igualment necessària i els responsables del CEIP i l'Ajuntament intentaran que se solucioni aquest estiu.

Solé ha dit que, si ho paga íntegrament la Generalitat, seria la manera de compensar el cost de 13.000 euros que ha assumit ara el consistori.