La web de l'Ajuntament ja disposa del domini '.cat'

Municipal

Publicat el 24/abr/06 per Cristina Cullell

La plana web de l'Ajuntament ja es pot consultar amb el domini '.cat' i d'aquesta manera la nova nomenclatura és 'www.santcugat.cat'. La incorporació del nou domini coincideix amb la remodelació del portal municipal, que ha millorat l'estructuració de la informació i ha inclòs nous tràmits que es poden fer en línia.

'www.santcugat.cat'. Aquest és el domini del nou web municipal, que ja ha incorporat el domini característic de la comunitat lingüística i cultural catalana. Un canvi de domini que coincideix amb la remodelació del portal de l'Ajuntament, orientada a facilitar la relació entre els internautes santcugatencs i l'administració local.

Una de les principals novetats és la possibilitat de modificar la grandària de la lletra del web i d'aquesta manera facilitar la lectura a través de la pantalla. A partir d'ara, la informació també es pot consultar en castellà o anglès. L'organització de la informació per àrees temàtiques o un cercador avançat són altres de les innovacions del nou portal municipal.

Tot i que aquest canvi no s'ha incorporat, actualment s'està treballat perquè es pugui accedir al portal a partir de diversos perfils personalitzats, com els d'infants, joves o famílies, i adequar-ho així a les necessitats específiques de cada usuari.

La transversalitat de la nova web és un dels elements més destacats, ja que compta amb un seguit de recursos i enllaços a nous portals que faciliten al màxim informació variada a l'usuari. Si aquest ho desitja, també podrà rebre butlletins electrònics amb informacions municipals al correu electrònic o el telèfon mòbil.