La cruïlla dels carrers Àngel Guimerà i Safareigs patirà talls intermitents fins dimecres

La causa són les obres d'asfaltat d'aquesta zona, després del desdoblament d'un tram del carrer Safareigs

Municipal

Publicat el 18/jul/05 per Marc Texido

A partir d'avui i fins dimecres, la cruïlla dels carrers Àngel Guimerà i Safareigs es veurà afectada pels talls intermitents del trànsit a causa de les obres d'asfaltat que es duran a terme en aquesta zona. Avui, les obres d'asfaltat han començat a les 4 de la matinada i està previst que s'allarguin fins a les 4 de la tarda.

La cruïlla dels carrers Àngel Guimerà i Safareigs es veurà afectada pels talls intermitents al trànsit que es produiran des d'aquest dilluns i fins dimecres. Les obres d'asfaltat, que han començat avui, a les 4 de la matinada, s'allargaran aquest dilluns fins les 4 de la tarda. Demà i dimecres, els treballs es realitzaran en dues parts, entre les 8 del matí i la 1 del migdia, i de 2 de la tarda a 8 del vespre.

Recordem que les obres d'asfaltat són el final del procés de desdoblament del carrer Safareigs, en el tram comprès entre l'avinguda Àngel Guimerà i el carrer Villà. L'objectiu de la reforma ha estat facilitar l'accés a Valldoreix i Mira-sol per darrera de l'estació sense haver de donar la volta al centre de la ciutat.