El Síndic de Greuges promet defensar tots els santcugatencs davant l'administració

Municipal

Publicat el 3/mai/07 per Miquel Herrada

El Síndic de Greuges de Sant Cugat, Jaume Clavell, es compromet a servir els ciutadans al marge del seu origen, les seves idees i la seva parla. Clavell ha promès el càrrec aquest dijous i serà el 'defensor del poble' de la nostra ciutat durant els propers cinc anys. El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha instat Clavell a ser 'valent' en el control de l'administració local.

Jaume Clavell s'ha mostrat il·lusionat en l'acte de presa de possessió del càrrec, celebrat aquest dijous a la sala de plens del nou Ajuntament. El primer Síndic de Sant Cugat ha assegurat que estarà al costat de la ciutadania per tenir una ciutat 'més justa i solidària'. Clavell ha dirigit aquesta promesa als santcugatencs.

Jaume Clavell

Estaré al seu costat, sigui quin sigui el seu origen, les seves idees i la seva parla. Defensaré els seus drets i llibertats amb independència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha ofert la seva col·laboració al 'defensor del poble' local i ha felicitat l'Ajuntament de Sant Cugat per crear una figura que ajudarà a 'garantir la democràcia local'.

Ribó li ha recomanat a Jaume Clavell 'valentia' en el seu nou càrrec.

Rafael Ribó

Quan més valent sigui en denunciar errors, amb més autoritat podrà proposar solucions. Serà el primer col·laborador per millorar la gestió dels afers públics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que la figura del Síndic local obligarà l'administració local a ser més autoexigent.

Lluís Recoder

El Síndic acostarà els santcugatencs a l'Ajuntament. Ens obligarà a ser més eficaços. És un repte per l'administració local.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jaume Clavell serà el Síndic de Greuges de Sant Cugat durant els propers cinc anys. La seva oficina s'instal·larà a l'antic ajuntament, a la plaça de Barcelona, i comptarà amb un equip humà format per una persona amb perfil jurídic i una altra amb caràcter administratiu.