L'ARC Sant Cugat organitza un any més la Festa al Cel

Una de les edicions anteriors de la festa / Font: ARC Sant Cugat

fm2012

Publicat el 1/jul/12 per Mikel Vilalta

La Festa al Cel, organitzada pel Club Aeromodelisme Sant Cugat (ARC), omplirà aquest diumenge la zona del camp de vol de Can Graells d'helicòpters i avions de radiocontrol. Aquest acte, molt arrelat entre el públic de la ciutat i que enguany comptarà amb 30 especialistes, arrencarà a partir de les deu del matí i s'allargarà fins a les dues de la tarda.

Els pilots de radiocontrol demostren el seu talent pilotant els diferents avions i helicòpters. El Parc Aeronàutic de Catalunya aportarà a l'exhibició tres avions clàssics. Enguany, prop 30 socis d'altres clubs d'aeromodelisme de Girona, Tarragona i Igualada, entre d'altres llocs, faran exhibicions amb diversos models de fantasia. El president de l'entitat, Paco Valenzuela, especifica que aquests avions no es poden trobar a la realitat. Són declaracions a Cugat.cat.

Paco Valenzuela

Són avions que no existeixen a la realitat. Són models pensats per volar bé i gaudir-ne.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exhibició té lloc al camp de vol de Can Graells, molt a prop de la seu de l'ARC Sant Cugat. Amb motiu del seu 30è aniversari, l'associació té preparada alguna sorpresa en l'acte d'aquest diumenge.