Fundación Tony Manero, en concert aquest divendres

Imatge dels integrants del grup Fundación Tony Manero

FESTA MAJOR 2011

Publicat el 1/jul/11 per Miriam Piñol

El grup Fundación Tony Manero actua aquest divendres al Parc de Ramon Barnils per reviure la música de ball dels anys 70 i 80 amb influències del funk més clàssic. A la una de la matinada començarà aquest concert amb temes del seu últim disc, 'Pandilleros', i amb una mostra de les seves cançons més conegudes.

La Fundación Tony Manero va néixer l'any 1996 versionant els temes més coneguts de la música funky-disco dels anys 70 i 80. Una discografia amb set treballs diferents culminen amb el seu últim disc, 'Pandilleros'. Un disc ideat com la banda sonora funk d'un film.

El guitarrista i fundador del grup Fundación Tony Manero, Lalo López, ha donat més detalls del seu disc 'Pandilleros' i de la música que podrà escoltar-se al concert en una entrevista a Cugat.cat.

Lalo López

Vam voler fer la nostra aportació a tot aquest génere de bandes sonores funky transportant el que era l''explotation' afroamericà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Un estil de música molt ballable que podrà escoltar-se en el marc de les actuacions musicals per Festa Major al Parc de Ramon Barnils.