Junts planteja un 12-M amb dos models en joc: o Illa o Puigdemont

El número 7 de la candidatura, Josep Rius, ha fet campanya a Sant Cugat aquest dilluns


  • Comparteix:

L'alcalde, Josep Maria Vallès, amb el número 7 de Junts, Josep Rius / Foto: Cugat Mèdia

L'alcalde, Josep Maria Vallès, amb el número 7 de Junts, Josep Rius / Foto: Cugat Mèdia

Junts + Puigdemont planteja les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest diumenge com 'un joc de dos'. Per una banda, assenyalen que està l'opció del PSC, amb Salvador Illa al capdavant; per l'altra, la candidatura de Carles Puigdemont. 'Illa haurà de demanar permís a Madrid cada cop que vulgui fer alguna cosa', ha dit aquest dilluns a Sant Cugat el número 7 de Junts, Josep Rius, que planteja la seva com la candidatura que podrà 'aixecar el país'.

Per al vicepresident i portaveu del partit, l'opció Puigdemont fa un plantejament "ambiciós". En aquest sentit, ha posat d'exemple el treball que ha fet el grup del Congrés dels Diputats quant a l'impuls de la llei d'amnistia, la taula de negociació de Ginebra o la introducció de la llengua catalana a la cambra baixa espanyola. "Hem aconseguit coses que semblaven impossibles", ha reivindicat.

Rius, acompanyat de l'alcalde, Josep Maria Vallès, també s'emmiralla en el govern de la ciutat. "Sant Cugat és exemple de la bona gestió que volem portar a la Generalitat".


Josep Rius

Això és un joc de dos, de dos models. Hi ha el de Salvador Illa, que ha de demanar permís a Madrid cada cop que vulgui fer alguna cosa, o el d'aixecar el país que proposa Puigdemont.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.