Més carrils bici, més Bicibox i més autobusos, la proposta de mobilitat d'Esquerra

L'alcaldable republicana considera bàsic el futur conveni amb l'Àrea Metropolitana per definir la nova xarxa d'autobusos


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, i l'eurodiputada, Diana Riba / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, i l'eurodiputada, Diana Riba / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, vol continuar amb el pla de mobilitat que es va proposar des de l'equip de govern per seguir millorant les diferents opcions de mobilitat sostenible. La candidata reivindica la seva feina durant l'últim mandat i proposa augmentar la xarxa de carrils bici per acabar de connectar-les entre ells, allargar el carril bici de l'hipòdrom fins al Centre Comercial perquè sigui la porta d'entrada del nou barri de Ca n'Ametller i punt de connexió segura amb Rubí. Per a Ingla, les seves propostes en matèria de mobilitat són per 'seguir construint la ciutat del futur'.

La candidata republicana no es queda només amb la bici com a única opció per moure's per la ciutat i vol donar alternatives a les persones que vinguin diàriament a Sant Cugat per disminuir el nombre de cotxes al municipi. Com seria la instal·lació de Bicibox i punts de càrrega de cotxes elèctrics, a més de potenciar les llançadores que van des de les sortides del municipi fins al centre de Sant Cugat.

Un altre dels punts claus de la seva nova proposta de mobilitat és la negociació de la concessió a l'AMB, que en els pròxims anys serà l'encarregada dels autobusos i tota la mobilitat urbana. Ingla reclama que en aquesta negociació s'hauran d'exigir millores perquè la xarxa sigui més eficient i els autobusos passin amb més freqüència.

Diana Riba

Mireia Ingla ha estat acompanyada de l'eurodiputada d'ERC Diana Riba, que també tanca la llista republicana per Sant Cugat. Riba creu que aquestes propostes són necessàries perquè "és importantíssim el paper que tenen ciutats com Sant Cugat a l'Europa del futur que volem". L'eurodiputada santcugatenca no descarta tornar a presentar-se a les eleccions europees de l'any vinent, però que l'última paraula la tindrà el partit.




Diana Riba

És importantíssim el paper que tenen ciutats com Sant Cugat a l'Europa que volem de futur. I per tant tenim al davant grans reptes que aquest 28 de maig ens donen l'oportunitat de transformar aquesta ciutat, tal com s'ha dit amb la mobilitat, amb una mobilitat que vagi més a la mobilitat pública, de vianants deixant més a casa els cotxes i els vehicles privats.

Mireia Ingla

El que avui volem remarcar, i de fet és una cosa que ho estem parlant de forma molt transversal cada vegada que tenim l'oportunitat, és que en aquests quatre anys el que ha fet el govern de la ciutat liderat per ERC és posar les bases d'aquesta ciutat de 100 mil habitants, posar les bases d'aquesta ciutat moderna i d'aquesta ciutat del futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.