Junts presenta un programa electoral amb més de 800 propostes

L'objectiu final del programa és conformar "una ciutat més justa, habitable, pròspera i sostenible"

Bona part dels membres de la llista de Junts per aquest 28-M / Foto: Cugat Mèdia

Eleccions municipals 2023

Publicat el 12/mai/23 per Sara Bella

Més de 800 propostes agrupades en sis eixos principals conformen el programa electoral de Junts per Sant Cugat. La candidatura encapçalada per Josep Maria Vallès ha compartit la proposta a través d'una nota de premsa, en la qual també assegura que l'objectiu final del programa és conformar 'una ciutat més justa, habitable, pròspera i sostenible'. La millora de l'espai públic, l'habitatge, la cohesió social, la bona governança, la gestió pública i el lideratge econòmic són els sis punts vertebradors de la proposta.

Sis eixos que recullen tota mena de propostes sobre mobilitat, promoció econòmica, igualtat, participació i transparència, entre d'altres. Concretament, algunes de les mesures a les quals es compromet Junts és a reduir la pressió fiscal, preservar el model de ciutat a escala humana, construir habitatge públic, potenciar el comerç de proximitat, ajudar els joves a introduir-se al món laboral, facilitar un oci saludable per a infants i joves, crear una regidoria de gent gran i augmentar la plantilla de la Policia Local, entre moltes d'altres.

Segons explica la nota, el programa és fruit "d'un intens procés de reflexió", així com de les aportacions de persones, col·lectius, associacions i entitats.