ERC es reivindica a Sant Cugat com 'l'únic partit d'esquerres, republicà i independentista'


  • Comparteix:

Bernat Picornell, Ester Capella i Marc Sanglas a la plaça del Rei / Foto: ERC

Bernat Picornell, Ester Capella i Marc Sanglas a la plaça del Rei / Foto: ERC

La número 3 per Barcelona a la llista d'ERC al Congrés espanyol, Ester Capella, i el diputat al Parlament per Junts pel Sí Marc Sanglas han visitat aquest dijous Sant Cugat on han fet una crida a la participació a les eleccions espanyoles del 26 de juny. Els republicans s'han reivindicat com 'l'únic partit d'esquerres, republicà i independentista' i han instat els santcugatencs a votar-los per aconseguir 'un canvi real'.

La candidata al Congrés ha fet referència als partits que defensen 'una reforma de la Constitució inviable'.

Ester Capella

És evident que els que defensen la reforma de la Constitució saben que és inviable perquè no hi ha la majoria suficient i, encara que hi fos, sempre hi ha una majoria de bloqueig que ho impedirà. Així es va establir a la Constitució.


Capella també considera impossible l'opció del referèndum de Podem després que el seu líder, Pablo Iglesias, admetés durant el debat electoral que no seria una 'línia vermella' per formar govern a l'Estat espanyol. La independentista ha aprofitat per criticar que no es convidés la resta de partits amb representació al Congrés en aquests debats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.