Roger Montañola: 'Les receptes de la CUP estan més caducades que els iogurts a la nevera del pis on no hi sóc mai'

El candidat per Barcelona del PDeCAT-Espai CiU carrega a Sant Cugat contra els partits del país, a qui acusa de "perdre el cul" pels cupaires


  • Comparteix:

L'acte central del partit s'ha celebrat al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

L'acte central del partit s'ha celebrat al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

El candidat per Barcelona del PDeCAT-Espai CiU a les eleccions generals, Roger Montañola, ha carregat contra una part dels partits catalans per 'tenir la mania de voler caure bé a la CUP', una formació que considera que planteja 'unes receptes tronades, antigues i de l'URSS' i que 'estan més caducades que els iogurts' que té a la nevera del pis on no hi és mai. En l'acte central de campanya que el partit ha celebrat aquest divendres a Sant Cugat, Montañola també ha assenyalat els partits 'processistes'. 'A mi ningú no em va explicar que el procés servia per convertir-nos a tots en comunistes', ha exclamat el cap de llista, que ha defensat que els cupaires estan 'als antípodes del país que va construir el president Pujol'.

En aquest sentit, Montañola s'ha reivindicat com el candidat hereu de l'espai convergent. "Si hi ha hagut un vencedor els darrers anys a Catalunya és la CUP perquè ens ha fet avergonyir-nos de ser el que som, i nosaltres som convergents amb molt d'orgull", ha assegurat.

El cap de llista també ha criticat els partits que volen "amagar problemes sota la catifa" i ha posat el focus en l'ocupació i l'ordre. "És indignant que en aquest país es protegeixi més els ocupes que la propietat privada", ha remarcat. Entre aplaudiments d'un públic format per una seixantena de persones, el candidat ha reivindicat l'ordre com a garant de la llibertat i la civilització. Per finalitzar el seu parlament, Montañola ha apuntat que "el país necessita despertar" i tornar a ser "la locomotora del sud d'Europa". "Aquest és el vot més útil de les vostres vides. Mai més ningú tornarà a fotre's de nosaltres", ha sentenciat.

En l'acte de campanya també ha participat el diputat del PDECat al Congrés, Genís Boadella, que ha reivindicat el PDeCAT com el partit que defensa els interessos de Catalunya a Madrid. "Van fer caure l'arbre, però l'arbre tenia moltes fulles, i Convergència i Unió hi torna a ser", ha dit. També ha assistit al míting Lorena Iglesias, candidata al Senat per Barcelona, que ha defensat "la política útil" de la formació i la seva aposta per mirar Catalunya "amb futur i il·lusió".

En clau local, l'alcaldable Mayte Pérez ha fet la carta als Reis i ha tornat a reclamar els jutjats de Primera Instància, una oficina de la Seguretat Social, millores a Rodalies i la creació a l'AP-7 de més entrades cap a la ciutat.



Roger Montañola

Fa massa anys que alguna gent vol caure bé a la CUP. La CUP són els nostres adversaris. Les seves receptes estan més caducades que els iogurts que tinc a la nevera del pis on mai no hi soc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.