ERC-MES proposa un pla de reforma per als barris del Monestir i Sant Francesc

La candidatura ha presentat les seves propostes per al barri aquest diumenge / Foto: ERC-MES

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 10/mai/15 per Anna González

La coalició d'ERC-MES proposa l'impuls d'un pla de reforma integral per als barris del Monestir i Sant Francesc. Aquesta proposta electoral, que la candidatura ha presentat aquest diumenge, es complementa amb la implantació d'un Centre d'Atenció Primària (CAP) a la zona, la dinamització dels barris i la cobertura de les pistes de Sant Francesc, entre d'altres.

ERC-MES es compromet a eradicar les diferències que pateixen els barris del Monestir i Sant Francesc respecte a altres zones, com per exemple la del centre. La seva alcaldable, Mireia Ingla, ha defensat la necessitat de fer inversions en aquest àmbit del municipi.

Mireia Ingla

Cal tornar a plantejar-se fer una sèrie d'inversions. Han passat els anys i hi ha coses que s'han de tenir en compte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per això la coalició ha presentat les seves propostes electorals per aquest entorn, que opten, entre d'altres, per una actualització dels equipaments i de l'espai públic. Això inclou habilitar aparcament públic per al veïnat i comercial, l'eliminació del cablejat aeri, la instal·lació del clavegueram necessari a l'avinguda de Cerdanyola, posar solució a les males olors dels contenidors soterrats, cobrir les pistes de Sant Francesc i promoure la creació d'un CAP a la zona.

ERC-MES també proposa corregir l'IBI amb una revisió cadastral i la implantació de subvencions per a les persones amb menys ingressos i aquelles que posin en marxa nous comerços. A més, es comprometen a activar la policia de barri, transformar els consells de barri en vinculants i dinamitzar l'entorn amb activitats lúdiques, culturals i comercials.