Cardoner vol la presidència de l'EMD per posar la institució al servei del ciutadà

Cardoner ha fet la presentació al Casal d'Avis de Valldoreix

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 30/abr/15 per Marc Sala

L'expresident de l'EMD de Valldoreix Francesc Cardoner es presenta a la presidència de l'entitat amb l'agrupació d'electors M'agrada Valldoreix per 'posar l'EMD al servei del ciutadà i no al revés'. Davant una quarantena de veïns que han assistit a la presentació de la candidatura, Cardoner ha dit que el govern del territori està sotmès als interessos de Sant Cugat i per això creu que cal treballar per defensar la singularitat de Valldoreix.

Cardoner ha escollit el lema 'M'agrada Valldoreix, conservem-lo' com a principal missatge electoral ja que considera que el model de poble està en perill. Defensar 'la particularitat' del territori, canviar la manera de fer política i fomentar la vida associativa són els grans eixos de la proposta que presenta Cardoner. La participació ciutadana, el replantejament del projecte de centralitat, l'habitatge públic a l'entorn de l'estació i la defensa de la zona d'aparcament d'aquest àmbit són alguns dels punts que formen part del programa del candidat.

El presidenciable ha posat en valor la seva trajectòria en l'àmbit associatiu i de voluntariat ja que considera que la seva aportació a Valldoreix serà la vocació de servei. Precisament, creu que aquesta ha faltat en els darrers a l'EMD

Francesc Cardoner

He estat de monitor i voluntari molts anys, estic molt implicat en el teixit valldoreixenc. La gent ho sap. Aquest esperit de servei és el que vull portar a la política.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cardoner és militant d'Unió Democràtica de Catalunya, partit que li ha obert un expedient. Durant la presentació de la seva candidatura aquest dijous ha anunciat la seva recent entrada a una formació política 'd'esquerres' de la qual no ha volgut revelar les sigles.