VOX-FiV es presenta a les eleccions per acabar amb el 'malbaratament municipal'

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 30/abr/15 per Sergio Morales

La coalició VOX-Família i Vida (FiV) assegura que si aconsegueix l'alcaldia transformarà 'el malbaratament municipal en benestar per a les famílies'. El partit ha presentat aquest dijous el seu alcaldable, Ignacio Garriga, que ha explicat que aspira a obtenir almenys un regidor de cara a les eleccions del 29 de maig. L'acte, que s'ha celebrat a l'Hotel Sant Cugat, ha rebut l'assistència d'una seixantena de persones, entre elles l'alcaldable de VOX-FiV a Barcelona i exregidor a Sant Cugat, Bruno de Salvador.

VOX-FiV ha presentat les línies principals del seu programa, centrat en les persones i en les famílies i en reduir l'estructura política 'sobredimensionada' del govern municipal. En aquest sentit, la coalició proposa reduir el número de tinents d'alcalde de cinc a dos.

Garriga ha explicat que volen garantir la transparència de l'administració municipal, així com eliminar les subvencions a entitats que 'no respectin el marc constitucional', tot posant d'exemple la relació entre l'Ajuntament i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

L'alcaldable ha explicat a Cugat.cat que la formació vol 'desmuntar el xiringuito' dels polítics i que el seu primer objectiu serà acabar amb 'el malbaratament del govern municipal' i abaixar i eliminar impostos perquè les famílies puguin tenir 'més diners a la butxaca'.

Ignacio Garriga

Venim a donar guerra i el nostre principal objectiu és acabar amb el sobrecost actual del govern municipal per abaixar els impostos i que les famílies tinguin més diners a la butxaca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant l'acte de presentació, Garriga ha explicat altres aspiracions de la formació, com que les famílies puguin triar el tipus d'educació que reben els seus fills i la urbanització de districtes de la ciutat 'oblidats', com la Floresta i les Planes.