ICV-EUiA fa una crida als ciutadans a mostrar el seu poder a les urnes

D'esquerra a dreta, Calderon i Boix en roda de premsa

Eleccions Parlament 2012

Publicat el 23/nov/12 per Marc Sala

ICV-EUiA demana als santcugatencs que aquest diumenge no es quedin a casa i demostrin el seu poder votant l'alternativa a les retallades. Els ecosocialistes asseguren que la seva tasca a l'oposició durant la legislatura que s'acaba els avala com l'única candidatura que aporta una alternativa coherent. Pel que fa als resultats, la coalició espera incrementar el suport dels santcugatencs respecte als comicis del 2010.

ICV-EUiA ha fet balanç de la campanya electoral que finalitza aquest divendres. Els ecosocialistes creuen que Catalunya ja ha guanyat el dret a decidir ja que gran part de les formacions han fet campanya en aquest sentit. Per això, la coalició creu que diumenge cal votar pensant en el manteniment de les polítiques d'austeritat o la recuperació dels drets socials i l'estat del benestar.

El copresident de la formació, Xavier Boix, ha animat els santcugatencs a participar als comicis d'aquest diumenge per fer front als grans poders a través de les urnes.

Xavier Boix

Cal aprofitar aquest diumenge perquè tothom tindrà tant poder que els directors de La Caixa o d'Abertis. Si es queden a casa no tindran el mateix poder.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



ICV-EUiA també considera que ha estat l'única força que ha fet una campanya coherent i que ha presentat propostes sòlides en tots els àmbits. Això, i la tasca d'oposició que han dut a terme al Parlament els situa, diuen, com l'única alternativa real a les polítiques que anomenen d''austericidi'.