ICV-EUiA vol que tothom segueixi la vaga

Joan Calderon, a l'esquerra, la diputada Laura Massana, i Xavier Boix

Eleccions Parlament 2012

Publicat el 12/nov/12 per Marc Sala

ICV-EUiA fa una crida a la ciutadania a sumar-se a la convocatòria de vaga general d'aquest dimecres en senyal de protesta per la política d''austericidi' de la Generalitat, Madrid i Brussel·les. La formació considera que amb aquesta protesta s'ha de dir prou a aquestes polítiques i defensar alternatives que permetin treure el país de la crisi sense retallar serveis ni drets.

ICV-EUiA ha exposat els seus motius per donar suport a la vaga convocada per CCOO, UGT i la CGT. Els ecosocialistes creuen que la vaga és la manera de mostrar el rebuig a les polítiques de retallades i reivindicar altres maneres de combatre la crisi que passen per la fiscalitat progressiva, perseguir el frau fiscal i garantir els serveis socials, entre d'altres.

La diputada ecosocialista Laura Massana demana la implicació de tothom per mostrar el rebuig a les polítiques d'austeritat.

Laura Massana

Volem que tothom segueixi la vaga, s'han d'aturar les empreses i el consum. Volem que sigui una vaga social contra les polítiques de salvar bancs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La formació ha fet una crida als santcugatencs perquè se sumin a la concentració que tindrà lloc a les portes de l'ajuntament a les dotze del migdia.