ERC vol un Estat independent per acabar amb les desigualtats socials

Eleccions Parlament 2012

Publicat el 8/nov/12 per Sílvia González

ERC dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb dos objectius clars: conservar l'estat del benestar i aconseguir una Catalunya independent. 'Un nou país per a tothom' és el lema de la formació independentista que també s'ha mostrat sensible amb les desigualtats socials, sobretot derivades de la crisi, tot plegat sota la necessitat d'esdevenir un estat independent dins la Unió Europea (UE).

ERC té clar que, després de l'Onze de Setembre, la data del 25-N és un moment 'transcendental' per al conjunt dels catalans. És per això que el partit aposta per lluitar per la igualtat social i per solucionar els problemes que afronten les famílies a causa de la crisi.

Una recepta que, per als republicans, porta el nom d'independència i aquesta, segons el partit, és la realitat que vol una majoria social. La presidenta d'ERC, Mireia Ingla, diu que s'ha demostrat que l'estat plurinacional i el model nacionalista no funcionen i que la solució és assolir l'estat independent.

Mireia Ingla

Considerem fonalmental la independència del país per garantir l'Estat del Benestar i creiem que s'ha de fer dins l'àmbit de la Unió Europea. I ho aconseguirem ben aviat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte de presentació del cartell d'ERC s'ha fet, com en altres ocasions, a la plaça de la Unió. Hi ha participat la candidata santcugatenca a les llistes republicanes, Maria Vidal, que ocupa el lloc número 33.