El PSC es postula com a alternativa a 'la coalició d'interessos de CiU i PP'

Ferran Villaseñor durant l'entrevista a Cugat.cat

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 19/mai/11 per Marc Sala

El PSC veu difícil assolir un pacte amb CiU i fa una crida al vot progressista per esdevenir una alternativa a 'la coalició d'interessos de CiU i PP'. Els socialistes es refermen en la voluntat de fer una auditoria dels comptes de l'Ajuntament per conèixer 'la realitat dels recursos' en cas d'aconseguir formar govern. En una entrevista a Cugat.cat, el cap de llista socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat també les seves propostes per reactivar l'economia local, agilitzar l'accés a l'habitatge i promoure el transport públic, entre d'altres. Mira l'entrevista a Cugat tv

Villaseñor veu difícil arribar a una entesa amb la federació nacionalista per les diferències de programa, sobretot en l'àmbit econòmic i de serveis socials.

Ferran Villaseñor

Hi ha moltes diferències amb CiU en l'àmbit econòmic i social. Veig certes coincidències entre PP i CiU.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En matèria econòmica, Villaseñor ha posat l'accent en la promoció del comerç local, al qual preveu destinar una part de l'IBI, i en la captació i creació d'empreses. Dins d'aquest paquet de mesures, els socialistes proposen una millor integració de la ciutat a l'entorn metropolità per establir sinergies en l'àmbit comercial i empresarial.

Una altra de les prioritats de Villaseñor és posar fi a la discriminació que, segons diu, pateixen alguns barris de la ciutat.

Ferran Villaseñor

Hi ha barris que se senten exclosos. No pot ser que hi hagi carrers sense asfaltar als districtes i barris amb menys serveis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En relació amb la seguretat ciutadana, el PSC considera necessari impulsar la figura de la policia de proximitat per crear complicitat amb els ciutadans.

Aparcaments dissuasius a les entrades de la ciutat i a les estacions de tren, prolongar el circuit de carril bici i una redefinició del sistema de tarifes del transport metropolità són qüestions que el PSC vol tirar endavant en els propers quatre anys.