SI aposta per la construcció de la independència des dels municipis

Alfons López Tena, Maria Rosa Comellas i Uriel Bertran

Eleccions Municipals 2011

Publicat el 9/mai/11 per Raquel Ligero

La regeneració democràtica, la participació ciutadana i la visibilitat dels districtes són els eixos principals del programa de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Cugat de cara al proper mandat. Els han presentat en l'acte oficial de campanya, aquest dilluns a la Casa de Cultura, on han participat també els diputats del Parlament Uriel Bertran i Alfons López Tena, i la Fundació Catalunya Estat.

L'alcaldable de Solidaritat, Maria Rosa Comellas, proposa també mesures d'austeritat i transparència com ara retallar despeses a l'Ajuntament i reajustar els sous dels regidors i tinents d'alcalde i aposta per potenciar l'ús del català en l'atenció pública. La formació, a més, ha realitzat una enquesta de participació ciutadana per treure a la llum les demandes dels santcugatencs. Una de les propostes que s'ha extret d'aquest acte participatiu és donar més rellevància als districtes.

Maria Rosa Comellas

Els ciutadans fan incidència que a Sant Cugat hi ha altres districtes. Nosaltres reflectim les necessitats dels districtes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Solidaritat aposta per la construcció de la independència nascuda des dels municipis. En aquest sentit, Comellas ha assegurat a Cugat.cat que una de les claus és impulsar referèndums sobre el futur de Catalunya des de les administracions. També ho ha fet el diputat i secretari general de SI Uriel Bertran, que ha participat a l'acte.

Uriel Bertran

És des dels ajuntaments on s'ha promogut tot el procés de consulta sobre la independència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La Fundació Catalunya Estat també ha donat suport a la formació santcugatenca, davant d'una trentena d'assistents.