La Cecot reclama un 'gran pacte de país' per impulsar Catalunya

Antoni Abad és el president de la patronal catalana

Eleccions Parlament

Publicat el 1/des/10 per Quim Sala

La patronal vallesana Cecot interpreta els resultats electorals del 28 de novembre com una 'oportunitat per reaccionar' i considera que cal arribar a un 'gran pacte de país' per desenvolupar reformes. La Cecot reclama un impuls de l'activitat econòmica i empresarial al proper govern de la Generalitat per impulsar Catalunya. La patronal catalana també considera necessari que el nou govern promogui mesures per ajudar els autònoms i les petites i mitjanes empreses.

La Cecot llegeix la victòria de Convergència i Unió (CiU) a les eleccions al Parlament com un 'canvi' que ha de fer reaccionar el país i impulsar l'economia. Segons la patronal, aquesta resurrecció s'aconsegueix amb un esforç col·lectiu que inclou el nou govern, però també els empresaris i els àmbits econòmics, socials i educatius de Catalunya. La Cecot aposta per la confiança com un dels factors principals per millorar la situació.

A nivell polític, la Cecot reclama 'un gran pacte de país' per desenvolupar les reformes pendents. En declaracions a Cugat.cat, el president de la Cecot, Antoni Abad, explica que aquest pacte no inclou només el govern.

Antoni Abad

Empresaris i sindicats hem de copiar les millors pràctiques dels països del centre i nord d'Europa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Per a la Cecot, calen recursos per internacionalitzar les pimes i considera necessari que el proper govern redueixi la despesa pública.