Darrer dia per demanar el vot per correu

Avui s'acaba el termini per sol·licitar el vot per correu

Eleccions Parlament

Publicat el 18/nov/10 per Redacció

Avui és el darrer dia per sol·licitar el vot per correu. Per demanar-lo, cal anar personalment a qualsevol oficina de Correus, presentar el document d'identitat i demanar el full de sol·licitud.

Fins al 21 novembre, la delegació de l'Oficina del Cens Electoral corresponent trametrà per correu certificat un sobre adreçat al president o presidenta de la mesa corresponent. També hi inclourà el certificat d'inscripció censal, juntament amb les paperetes de votació i el sobre al domicili de la persona sol·licitant.

L'acusament de recepció de la documentació anterior ha de ser signada personalment per la persona interessada. En cas de no trobar-se a l'adreça informada en la sol·licitud, la persona sol·licitant haurà d'anar a l'oficina de correus a buscar la documentació per al vot per correu.

Un cop escollida la papereta de vot i introduïda en el sobre de votació, s'ha d'incloure, juntament amb el certificat d'inscripció en el cens, en el sobre adreçat al president de la mesa i s'ha de remetre per correu certificat. Aquest enviament no necessita franqueig, ja que és gratuït. El termini per emetre el vot per correu finalitza dimecres de la setmana vinent.