Recoder afirma que li agradaria governar amb ERC

El candidat de CiU a l'alcaldia de Sant Cugat, Lluís Recoder

Eleccions2003

Publicat el 13/mai/03 per Esteve

L'alcaldable de Convergència i Unió, Lluís Recoder, ha anunciat la seva intenció de formar govern amb Esquerra Republicana si els resultats de les urnes ho permeten. Recoder ha recordat que aquest oferiment ja es va fer l'any 99, però que aleshores ERC va preferir donar suport a un possible govern amb el PSC.

Tot i reconèixer que Esquerra ja ha fet un gest per formar un govern amb PSC i Iniciativa en pactar la Candidatura de Progrés a Valldoreix, l'alcaldable de CiU creu que hi ha esperances que aquest oferiment formal a Esquerra pugui prosperar:

Lluís Recoder

Continuo manifestant la meva preferència de pactar amb ERC


Per la seva part, l'alcaldable socialista, Jordi Menéndez s'ha referit a una entrevista publicada a La Vanguardia on s'assegura que Lluís Recoder estaria disposat a tornar a pactar amb el Partit Popular. Menéndez ha recordat el conflicte de l'Iraq i ha reiterat el seu compromís de no pactar amb els populars. Per això, segons Menéndez, les alternatives pels electors en aquestes eleccions és repetir el govern entre CiU i PP, o bé optar per un nou govern que integri els tres partits d'esquerres.

Jordi Menéndez

Avui hem conegut, a travès d'una entrevista a La Vanguardia, que el propòsit de Recoder és reiterar el pacte amb el PP


Esquerra Republicana, però, no ha ofert el seu suport ni a una ni altra formació i espera els resultats del 25 de maig per pronunciar-se sobre un o altre oferiment.
Aquestes declaracions s'han fet durant el debat organitzat per Sant Cugat Comerç, on sis de les 7 formacions que concorren a les eleccions han explicat les seves propostes sobre les qüestions que més afecten el comerç local, com l'elaboració d'un POEC, la seguretat ciutadana o la creació de nous mercats municipals.