Tarragó assegura que els partits d'esquerra van oferir un pacte al PP per fer alcalde a Menéndez

El regidor del Partit Popular, Jaume Tarragó

Eleccions2003

Publicat el 30/abr/03 per Esteve

El regidor del PP, Jaume Tarragó, ha assegurat que els partits d'esquerra van oferir un pacte de govern als populars per excloure Convergència i Unió. Tarragó ha volgut aclarir l'oferta que van rebre fa 4 anys davant la insistència del PSC en assegurar que mai pactaran amb els Populars.

Tarragó ha aprofitat l'últim ple del mandat per deixar clar que, tot i les acusacions que l'oposició ha fet al pacte de govern, els mateixos partits van temptejar els populars fent un '4 contra 1'. Segons Tarragó, a les últimes municipals els electors van decidir que el PP fes de frontissa per formar govern.

Jaume Tarragó

Vàrem tenir bones i temptadores ofertes per tots dos costats


L'altre regidor que abandonarà les llistes del PP, Martí Garcia, no ha donat cap explicació de la seva marxa, ni tampoc s'ha referit a la seva cap de llista, Berta Rodríguez. Garcia ha assegurat que Sant Cugat s'ha convertit, durant l'últim mandat, en la millor ciutat de Catalunya i ha adreçat aquestes paraules a l'alcalde:

Martí Garcia

Lluís Recoder és i serà el millor alcalde que ha tingut Sant Cugat durant molts anys


Jaume Tarragó també ha carregat durament contra el líder de l'oposició, assegurant que espera que no arribi mai al govern de la ciutat. El portaveu socialista, Jordi Menéndez, ha demanat a Tarragó que es disculpés pel què considerava una intervenció descortès, hostil i fora de lloc.