Alonso-Cuevillas (Junts): 'La independència de Catalunya és imparable'

La formació ha celebrat un acte de campanya a la ciutat a la seu de Junts per Sant Cugat


  • Comparteix:

El número 3 a les llistes de Junts per Catalunya per Barcelona al Congrés, Jaume Alonso-Cuevillas, fa una crida als ciutadans a omplir les urnes de vots independentistes per demostrar a l'Estat espanyol que són una 'majoria imparable'. Ho ha dit aquest dilluns a Sant Cugat en un acte de campanya electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre. S'ha acompanyat per la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, el santcugatenc Jordi Puigneró.

La seu de Junts per Sant Cugat, inaugurada la setmana passada, s'ha omplert amb més d'una cinquantena de persones que han escoltat Alonso-Cuevilllas, qui també ha respost els dubtes dels assistents. El també advocat de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha mostrat convençut que la independència de Catalunya 'és imparable' i pronostica que serà una realitat en uns sis anys. Uns anys que, diu, es faran 'llarguíssims'.

Alonso-Cuevillas també ha carregat contra Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). El candidat al Congrés ha volgut aclarir que si els partits independentistes 'no van junts' és perquè ERC 'no vol'. Tot i això, Alonso-Cuevillas ha remarcat la importància d'anar a votar per deixar 'en evidència' que l'independentisme compta amb una 'majoria imparable'.

En la mateixa línia que el seu company de formació, la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha fet una crida als santcugatencs a confiar en Junts per Catalunya perquè, assegura, és l'únic que ha defensat 'la unitat' dels partits independentistes. Una aposta que Fortuny creu que pot ajudar a 'incrementar' els resultats del partit, tant en àmbit local com a Catalunya.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, el santcugatenc Jordi Puigneró, ha destacat la importància d'una 'república digital' per arribar a la República catalana. Puigneró assegura que 'està naixent un cinquè poder, el ciutadà digitalment apoderat'.




Jaume Alonso-Cuevillas

Deixar en evidència que som una majoria imparable. Es pot posar com vulgui l'Estat espanyol, ens pot intentar reprimir però s'hauria de preocupar molt quan més de dos milions de ciutadans catalans no volen seguit sent membres de l'Estat espanyol.

Carmela Fortuny

Que continui guanyant el procés i el vot independentista. Pensem que la coherència que ha tingut junts per Catalunya en reclamar aquesta unitat pot incrementar els resultats en positiu a Sant Cugat i a tot Catalunya, aquest és el nostre desig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.