Transformació ecològica, feminisme i Catalunya, entre les prioritats de Más País per al 10-N

Más País ha presentat a Sant Cugat la seva proposta amb alguns dels candidats al Congrés dels Diputats


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Javier Luna, Juan Antonio Geraldes, Berta Ballester i Tomás Herreros / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta: Javier Luna, Juan Antonio Geraldes, Berta Ballester i Tomás Herreros / Foto: Cugat Mèdia

La lluita contra el canvi climàtic, el feminisme i la situació a Catalunya són algunes de les qüestions que se situen a primera línia en el programa de Más País per a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. La formació que encapçala Íñigo Errejón s'ha volgut donar a conèixer a Sant Cugat aquest dijous en un míting al Casal Torreblanca que ha comptat amb el cap de llista de Más País a Barcelona, Juan Antonio Geraldes; la número dos Berta Ballester; el candidat a diputat pel Vallès Occidental, Tomás Herreros, i el membre de Més Sant Cugat, Javier Luna. L'eix central del programa electoral del partit és l'aposta per la transició ecològica i social i diàleg per desbloquejar la situació a Catalunya.

El número u de la llista Más Barcelona, Juan Antonio Geraldes, explica que la formació vol 'poder representar una massa de gent progressista' i que l'objectiu de Más País passa per 'posar les coses del dia a dia de la ciutadania en l'agenda política'.

La trobada d'aquest dijous també ha servit per confirmar que es crearà una organització local a la ciutat, Més Sant Cugat. Així ho ha confirmat el membre de la formació, Javier Luna, que també ha assegurat que s'organitzaran territorialment a totes les ciutats catalanes un cop hagin passat les eleccions generals del 10-N. Segons Luna, Més Sant Cugat ja compta amb una trentena d'inscrits.




Juan Antonio Geralde

La nostra principal tasca és arribar a la gent que s'havia sentit no proclius a participar i combatre l'abstencionisme. Crec que hi ha gent que ha votat sectors que ara no es posicionen dins el progressisme i que es poden sentir còmodes amb el nostre projecte.

Javier Luna

Farem una organització a Sant Cugat com en totes les ciutats de Catalunya. Encara no ho tenim pensat però sí tenim la decisió que, a partir del dia 10, comença l'organització territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.